Tovni Pilići

Tovni Pilići

Tovni Pilići

Hibrid COBB 500 i ROSS 308

Profitabilni hibridni brojleri za kvalitetno pileće meso

Karekteristika tovnih brojlera je brzi prirast mišićne mase uz pravilan odgoj i kvalitetnu ishranu. Pilići su spremni za klanje već od 40 dana kada su teški oko 2.5 kg

ROSS 308

Ross 308 je globalno poznat broiler.Ross 308 zadovojava zahteve kupaca koji ma je potrebna kokos koja se dobro ponasa I ima mogucnost da udovoji sirokom spektru zahteva za zavrsnim proizvodima. Uzgajivač Ross 308 proizvodi velik broj jaja u kombinaciji s dobrom izlijegljivošću kako bi optimizirao troškove pilića u situacijama kada su performanse brojlera važne. Postoji toliko mnogo načina za uživanje u piletini: pečena, pečena ili poširana; kockano u ćevap, prženo na prst ili pomiješano s majonezom i posluženo na tostu; gnječeno poput krila, nasjeckano poput jetre, roštiljano poput kvrgavog stopala. nazivom Ross 308, možda najpopularnija pasmina u okolini, kreće se od 0 do 6,39 kilograma u nešto više od 30 dana. I to je zapanjujuća piletina, reklamirana zbog svijetle žute kože, visoke mišićne mase i sposobnosti da nosi jaja. Kada se napiše povijest čovječanstva 21. Veka.

 

 

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.